Wednesday, March 7, 2018

Απόφραξη κουζίνας στο Μοσχάτο

Τα Χριστούγεννα επιτέλους έφτασαν. Σε ένα από τα πιο γνωστά ιδιωτικά σχολεία στο Μοσχάτο τα πάντα ήταν έτοιμα για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Θα τραγουδούσαν τα κάλαντα, θα ανέβαινε η παράσταση που τόσο καιρό ετοιμάζονταν κα μετά θα έτρωγαν όλοι μαζί καθηγητές, γονείς και μαθητές στο εστιατόριο του σχολείου.
Σιγά σιγά τα γέλια και οι συζητήσεις ξεκίνησαν να ακούγονται στους διαδρόμους του σχολείου στο Μοσχάτο! Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα ηχούσαν παντού και όλοι ήταν χαρούμενοι.
Εντωμεταξύ στην κουζίνα του εστιατορίου οι μάγειρες και το προσωπικό εργάζονταν πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα. Είχαν φτάξει όλες τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, φαγητά και γλυκά. Η παράσταση ξεκίνησε όταν ξαφνικά ο υπεύθυνος του εστιατορίου ειδοποίησε τον διευθυντή ότι κάτι συνέβη στην κουζίνα. Ο διευθυντής κατευθείαν χωρίς κάποιος να καταλάβει κάτι κατευθύνθηκε πρός την κουζίνα. Και τι να δεί! Το θέμα απλά απογοητευτικό. ΟΙ τεράστιοι νερόχυτες βούλωσαν και είχαν νερά μέχρι πάνω. Δεν είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και πόσο μάλλον την ημέρα μιας τέτοιας γιορτής. Η κουζίνα δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει και δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν την γιορτή.
Άνοιξε το κινητό του και έψαξε στο ίντερνετ για μια εταιρία αποφράξεων. Κάλεσε την Αποφράξεις Απολυμάνσεις Μοσχάτο. Μέσα σε λίγη ώρα 2 τεχνικοί της Αποφραξεις Μοσχατο ήταν ήδη εκεί! Το πρόβλημα ήταν μεγάλο. Έκαναν καθαρισμό της κουζίνας και μετά από μια ώρα όλα ήταν έτοιμα. Ο διευθυντής ανάσανε ανακουφισμένος. Την ίδια ώρα είχε τελειώσει και η παράσταση.
Ο διευθυντής σα να μη συνέβη ποτέ τίποτα καλωσόρισε τους πάντες στο εστιατόριο του σχολείου και η γιορτή στέφθηκε με επιτυχία.




No comments:

Post a Comment